Перейти до основного вмісту

Всеукраїнська акція "Собаки і коти в нашому житті"

Анонс

Домашні тварини - це не лише любов, але і велика відповідальність. Поділіться інформаційним плакатом про чотирилапих друзів у вашому навчальному закладі та станьте учасником розіграшу Багатофункціонального пристрою HP, наборів пазлів "Домашні улюбленці" та настільних ігор "Happy paw" від нашого Фонду, Фокстрот та ТМ "Purina"!

Учасниками акції можуть стати дошкільні групи та класи закладів дошкільної та загальної середньої освіти України.

Акція триватиме з 13 травня по 14 червня 2024 року в усіх регіонах України (за винятком АР Крим та територій, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та на території населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення (тимчасово окуповані території та території проведення Операції об’єднаних сил).

Щоб стати учасником акції потрібно:

Крок 1.

Скачати інформаційний плакат "Собаки і коти в нашому житті" за посиланням (2 сторінки) - https://drive.google.com/drive/folders/18SHMXfLfKPwLfrYxz7dVLSnQKc2QCS_i?usp=sharing

Крок 2.

Для дошкільних груп

Якщо група ЗДО працює очно, то роздрукувати інформаційний плакат на кольоровому принтері (мінімальний розмір роздруківки 1 сторінки має бути формату А4 і більше) та розмістити його в приміщенні роздягальні групи або іншому місці, доступному для батьків.

Якщо група ЗДО працює лише онлайн або батьки не заходять до приміщення садочку, то розмістити інформаційний плакат в онлайн чаті групи спілкування з батьками вихованців (у viber, telegram, whatsApp тощо). Під зображенням плакату викласти посилання - https://happypaw.ua/ua

Для класів 

Розмістити інформаційний плакат в онлайн чаті групи спілкування з батьками учнів (у viber, telegram, whatsApp тощо). Під зображенням плакату викласти посилання - https://happypaw.ua/ua

Крок 3.

Для дошкільних груп

Для груп, які працюють очно: зробити фото розміщеного інформаційного плакату. На зображені має бути добре видно, що плакат розміщено у видному місці в приміщенні роздягальні групи або іншому місці доступному для батьків.

Для груп, які працюють лише онлайн або в яких батьки не заходять до приміщення садочку: зробити скрін екрану із викладеним інформаційним плакатом. На скріні має бути видно назву групи, в якій розміщено інформаційний плакат.

Для класів 

Зробити скрін екрану із викладеним інформаційним плакатом в онлайн чаті групи спілкування з батьками учнів. На скріні має бути видно назву групи, в якій розміщено інформаційний плакат.

Крок 4.

Зробити пост про участь в акції в соціальних мережах з плакатом та хештегами #happypaw #purina #фокстрот (важливо: публікація має бути доступною для перегляду всім користувачам).

Приклад вигляду публікації (оригінал плакату можна скачати в пункті Крок 1, який розміщений вище):

 

Крок 5.

Розповісти нам про вашу участь, заповнивши заявку до 17 червня 2024 року. Кнопка з посиланням в кінці статті.

Акція не передбачає відзначення учасників грамотами або подяками. 

Розіграш подарунків

Серед всіх учасників акції "Собаки і коти в нашому житті", які дотримаються всіх умов акції, буде розіграно:

- БФП лазерний HP Color LJ M178nw с Wi-Fi* від нашого Фонду та компанії Фокстрот**.

 

* Подарунок може відрізнятись від зображеного на фото. Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

100 наборів ексклюзивних пазлів "Домашні улюбленці" та 100 настільних ігор "Happy paw"** від нашого Фонду та ТМ "Purina".

** Пересилка подарунку здійснюватиметься Новою поштою за рахунок отримувача.

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Разом ми робимо цей світ добрішим!

Генеральні партнери